Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri locale în Capitală! Silviu Mănăstire (PNL): Stăm bine în sondaje, undeva la 20%; Ciprian Ciucu și Rareș Bogdan, în cărți pentru șefia Primăriei

EVZ
Silviu Manastire

Chiar dacă mai e destul timp până la organizarea următoarelor alegeri locale, discuțiile deja încep să apară. Cine ar putea să-i ia locul lui Nicușor Dan? O variantă de la PNL ar putea să fie Rareș Bogdan (prim-vicepreședinte și europarlamentar) sau Ciprian Ciucu (primar în Sectorul 6), a precizat Silviu Mănăstire, secretar general adjunct al PNL.

„În sondaje stăm destul de bine pe București, undeva la 20 și ceva de procente, din ce știu eu. Acesta este votul politic. Tot ca opinie personală din ceea ce știu oameni care ar putea să ducă un tip de candidatură pentru București ar fi Ciprian Ciucu de la Sectorul 6, care e și președintele PNL București, dar și Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele partidului. De fapt Rareș a fost în cărți, în 2020. (...) Dar este opinia mea! Mai avem un băiat tânăr, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, care se luptă și e un om de o calitate foarte bună, dar trebuie să mai ardă niște etape.

Păi ne uităm pe cifre, ne uităm pe oamenii pe care îi are partidul, ne uităm la oamenii cu notorietate, cu forță și vizibilitate politică”, a declarat Silviu Mănăstire, la emisiunea Marius Tucă Show, transmisă de publicația Gândul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.