Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri Locale2020 - Liderul PSD Sibiu spune că la organizarea alegerilor ar trebui să se ţină cont de recomandările specialiştilor în sănătate

Antena 3
Bogdan Trif

Preşedintele PSD Sibiu şi candidatul acestui partid la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), Bogdan Trif, se declară îngrijorat de creşterea numărului de bolnavi infectaţi cu noul coronavirus şi spune că cei care organizează alegerile locale ar trebui să ţină cont de recomandările specialiştilor în sănătate.

"Trebuie să ascultăm specialiştii. Dacă specialiştii o să spună, da, este periculos să facem alegeri în 27 septembrie, cred că trebuie să ţinem cont de sfatul specialiştilor. Aşa să ne dăm toţi cu părerea, putem, dar eu cred că această analiză trebuie făcută pe date ştiinţifice, iar dacă specialiştii spun că este periculos să se efectueze acest scrutin electoral, trebuie amânat", a declarat, joi, Bogdan Trif.

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ Sibiu afirmă că în această perioadă de precampanie se vede şi cu alegătorii din judeţ, însă comunică şi online cu aceştia, ca măsură de prevenţie a răspândirii noului coronavirus.

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Sibiu au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus 19 persoane.

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1.142 de persoane (dintre care 1.073 adulţi şi 69 copii). De asemenea, au fost declarate vindecate şi externate 679 de persoane, iar 72 persoane au decedat, a anunţat, joi, Instituţia Prefectului Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.