Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD se regrupează: Rundă nouă de alegeri post-puciști. Dragnea ia filialele la pas

anonim

Filialele PSD din Dâmbovița, Ilfov și Brăila, rămase fără conduceri după puciul eșuat împotriva lui Liviu Dragnea, își vor alege, în acest final de săptămână, noii lideri județeni.

Vezi și: Anchetă MONSTRU la Facebook - Procurorii americani investighează tranzacțiile de date ale companiei (New York Times)

La bursa pariurilor din partid se prefigurează cu prima șansă:

  • Dâmbovița: Rovana Plumb, ministru
  • Ilfov: Gheorghe Bolintineanu, consilier județean
  • Brăila: Ion Rotaru, senator

La ședințe va participa, spun surse din partid, o delegație de la centru formată din liderul PSD Liviu Dragnea, secretarul general Codrin Ștefănescu și șeful campaniei electorale la europarlamentare, Mircea Drăghici.

Alegerile din filialele PSD se vor suprapune cu un eveniment de amploare al opoziției. Liberalii organizează un summit PPE la Bucureși la care vor participa peste 150 de aleși locali europeni și aproximativ 3.000 de aleși locali din România.

Alegerile din PSD vor începe vineri, cu filiala Dâmbovița, de la ora 12.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște. Urmează social-democrații din Ilfov, sâmbătă, de la ora 12.00, la Casa de Cultură din Snagov. Alegerile din acest weekend se termină la Brăila, unde unde social-democrații se vor reuni de la ora 11.00 la Complexul Regal Events Ballroom.

Fostul lider PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a fost exclus din partid, fostul lider PSD Ilfov, Gabriela Firea, a pierdut funcția după dizolvarea în CEX a BPJ al filialei, iar fostul șef PSD Brăila, Mihai Tudose, a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România.

Țuțuianu, Firea și Tudose s-au numărat printre semnatarii scrisorii prin care s-a cerut, în toamna anului trecut, demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Citește și: Claudiu Manda pregătește lovitura în PSD: Competiție internă cu Dragnea, Bădălău, Stănescu și Ciolacu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.