Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri SUA | De ce sunt atât de importante aceste alegeri

blacknews.ro
alegeri sua

În timp ce Trump termină de vorbit la mitingul său din Ohio, haideți să facem un pas înapoi și să ne gândim la semnificația alegerilor de la mijlocul mandatului de marți. Rezultatul acestor curse poate avea un impact uriaș asupra direcției pe care o vor lua SUA în următorii ani, precum și asupra soartei președintelui - și a partidului - aflat la putere, anunță bbc.com.

Biden: Dacă controlul uneia dintre cele două camere ale Congresului va reveni republicanilor, Biden va fi probabil zădărnicit în încercările sale de a obține adoptarea de proiecte de lege și legi. Vă puteți aștepta să vedeți un blocaj.

Dreptul la avort: Ambele partide au propus legi la nivel național cu privire la dreptul la avort dacă vor deține controlul Congresului după alegerile de la mijlocul mandatului. La nivel statal, rezultatele guvernatorilor și ale alegerilor locale ar putea însemna noi restricții privind avortul în unele state.

Investigații: Unii republicani au promis să închidă comisia care a investigat revolta din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliul SUA și să lanseze propriile audieri cu privire la fiul lui Joe Biden, Hunter, și la legăturile sale de afaceri cu China, dacă vor câștiga controlul asupra Camerei Reprezentanților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.