Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegerile din SUA vor influența în mod direct războiul din Ucraina: implicațiile unui an de foc (analiză CNN)

blacknews.ro
alegeri sua

Alegerile din SUA vor influența în mod direct războiul din Ucraina, transmite postul american de televiziune CNN.

Rezultatul conflictului din Ucraina va fi determinat de factori externi, de exemplu schimbarea puterii în Statele Unite, astfel încât soarta Kievului poate ajunge în mâinile alegătorilor americani la alegerile din 2024, relatează postul de televiziune CNN, relatează Rador.

"Guvernul lui Vladimir Zelensky depinde de un flux uriaș de armamente din SUA și Occident. Și președintele Rusiei, Vladimir Putin, (...) va juca, de asemenea, un rol important în problema dacă conflictul se va încheia și când... Astfel (...) rezultatul războiului va fi determinat, de asemenea, de factori externi, inclusiv schimbarea forțelor politice în SUA, la Moscova și capitalele europene", se arată într-un articol publicat pe site-ul postului de televiziune citat, relatează Rador.

Marea „tragedie” a Ucrainei

După cum se remarcă, "ofensiva" frânată a Kievului poate avea consecințe speciale pentru SUA, deoarece poate intensifica întrebările cu privire la sprijinul pentru Ucraina pe fondul viitoarelor alegeri din țară. "De aceea când în noiembrie 2024 alegătorii americani își vor hotărî viitorul, există o mare probabilitate ca ei să joace un mare rol în soluționarea soartei Ucrainei", transmite CNN.

Postul de televiziune citat este de părere că "una dintre cele mai mari tragedii ale Ucrainei" este că ea "nu-și poate decide singură soarta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.