Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aleksander Ceferin: O decizie privind accesul publicului pe stadioane, după jumătatea lui iulie

www.telegrafonline.ro
Aleksander Ceferin

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat că până la jumătatea lunii iulie nu va fi luată nicio decizie cu privire la prezenţa publicului în tribune la meciurile din Liga Campionilor şi Europa League, precizând că ''siguranţa şi sănătatea sunt pe primul loc'', scrie EFE potrivit Agerpres.

''Acum credem că nu putem avea suporteri în tribune, dar lucrurile se schimbă foarte repede. Încă nu ne-am decis, vom analiza situaţia la începutul lunii iulie, iar la jumătatea lunii iulie vom decide cu siguranţă. Nu ar fi oportun să hotărâm acum'', a spus Ceferin după şedinţa Comitetului Executiv al UEFA.

Pe de altă parte, el şi-a exprimat mulţumirea pentru faptul că toate competiţiile, întrerupte din martie din cauza pandemiei de coronavirus, se vor putea relua.

''Fotbalul ajută la revenirea la normalitate în Europa'', a punctat Ceferin.

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunţat miercuri că faza finală a Ligii Campionilor va avea loc la Lisabona în luna august, cu un turneu cu opt echipe.

Sferturile de finală şi semifinalele se vor disputa într-o singură manşă, nu în două, ca de obicei. Finala se va juca pe 23 august.

Europa League, competiţie suspendată, ca şi Liga Campionilor, în optimile de finală, se va încheia în oraşele germane Koln, Dusseldorf, Duisburg şi Gelsenkirchen, tot în luna august, un un format similar cu cel al principalei competiţii europene intercluburi.

Finala Europa League va avea loc pe 21 august.

Deciziile oficiale în privinţa celor două competiţii au fost luate la Comitetul Executiv al UEFA, care se desfăşoară miercuri şi joi.

Înaintea turneului final al Champions League vor trebui să se dispute cele patru meciuri din returul optimilor, suspendate din cauza pandemiei de coronavirus: Juventus - Lyon (0-1 în tur), Manchester City - Real Madrid (2-1), Bayern Munchen - Chelsea (3-0) şi FC Barcelona - Napoli (1-1).

Atletico Madrid, Paris SG, RB Leipzig şi Atalanta Bergamo sunt deja calificate în sferturile de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.