Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aleksandr Lukașenko: Serviciile de informații poloneze și americane pregătesc o operațiune de mare amploare

aljazeera.com
lukasenko

Serviciile de informații occidentale pun la cale o provocare pe teritoriul polonez, pentru care vor fi acuzate Rusia și Belarus, a declarat președintele belarus, Aleksandr Lukașenko, citat de Interfax, conform Rador Radio România.

„Cunoaștem toate scenariile diverselor tipuri de provocări, ale desfășurărilor de acțiuni extremiste în care sunt implicați militanți aflați pe teritoriul Ucrainei, Poloniei și Lituaniei”, a declarat Lukașenko, marți, la o întâlnire cu şefii agenţiilor de securitate din Minsk.

„Potrivit unei informaţii operative - şi citez textual -, serviciile de informații poloneze și americane pregătesc o provocare de mare amploare împotriva populației civile din Polonia, pentru care vor da vina pe Rusia și Belarus”, a continuat acesta.

Racolări

Aleksandr Lukașenko a adăugat că în același timp „Varșovia încearcă să recruteze oficiali de rang înalt din Belarus, care îi vor putea înlocui pe băieții noștri”.

„Ei vor căuta și crea personalități noi, loiale Occidentului și mult mai eficiente scopurilor lor. Toate metodele vor fi folosite - de la banala mită și șantaj până la amenințări la adresa vieții și a sănătății dvs și a celor dragi. Oricine poate fi o țintă", a mai spus președintele belarus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.