Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aleksei Navalnîi NU SE LASĂ: Vrea să revină în Rusia după ce va fi externat din spital

sputnik
Aleksei Navalnîi

Disidentul rus Aleksei Navalnîi nu se lasă. Chiar dacă a fost otrăvit, acesta vrea să revină în Rusia, după ce va fi externat, informează site-ul T-Online.de.

"Sunt Navalnîi. Mi-a fost dor de voi. Nu ştiu încă multe lucruri, dar ieri am putut respira singur, fără ajutor! (...)", a declarat Aleksei Navalnîi în comentariul ataşat imaginii din spital, conform Mediafax.

Citește și: INCREDIBIL Guvernul a înființat al ȘASELEA post de secretar de stat la Educație, pentru că doi secretari sunt în campanie electorală

 

Potrivit unui oficial din cadrul serviciilor de securitate germane, Aleksei Navalnîi intenţionează să revină în Rusia după ce va fi externat. "Nu vrea să se afle în exil în Germania. Vrea să revină acasă, în Rusia, pentru a-şi continua misiunea", a declarat oficialul citat.

Starea de sănătate a disidentului rus Aleksei Navalnîi, transferat în Germania după ce ar fi fost otrăvit, s-a îmbunătăţit, a anunţat luni după-amiază Clinica Charité din Berlin. Aleksei Navalnîi nu mai este conectat la aparatul de respiraţie şi poate face scurte deplasări.

Aleksei Navalnîi, un critic al preşedintelui rus Vladimir Putin, s-a simţit extrem de rău după ce a băut un ceai într-un aeroport din Rusia, pe 20 august. Liderul opoziţiei ruse a fost transferat în comă în Germania.

Medicii germani au stabilit că disidentul rus a fost atacat cu o substanţă neurotoxică din gama Noviciok. Rusia a negat orice implicare în presupusul atac şi a cerut dovezi că disidentul ar fi fost otrăvit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.