Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Un urs a intrat în curtea Spitalului de Psihiatrie Voila

urs

Un urs a intrat în curtea Spitalului de Psihiatrie Voila, din judeţul Prahova, după ce a sărit peste gardul din beton al unităţii sanitare, pacienţii fiind trimişi de către personalul sanitar în pavilioane, fără a fi cineva rănit. Animalul s-a întors în pădurea care înconjoară partea din parte a curţii spitalului, înainte ca echipajul de jandarmi trimis acolo să ajungă.

Un urs a sărit gardul şi a intrat, luni seară, în curtea Spitalului de Psihiatrie Voila, ajungând din zona verde din spatele curţii în cea cu pavilioane unde sunt personal medical şi bolnavi, a declarat, marţi, pentru News.ro, managerul unităţii sanitare, Irina Minescu.

Conform acesteia, nimeni nu a fost rănit, iar personalul sanitar i-a îndrumat pe pacienţi să se retragă în pavilioane şi să rămână acolo.

Conducerea spitalului a anunţat autorităţile, iar înainte de sosirea echipajului de jandarmi personalul de la paza unităţii medicale a intervenit, alături de angajaţii spitalului, iar ursul a plecat înapoi în pădure.

Spitalul de Psihiatrie Voila este amplasat într-o zonă deluroasă din judeţul Prahova, la câţiva kilometri de centrul municipiului Câmpina, iar curtea spitalului este parţial înconjurată de pădure.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.