Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Turişti români, BLOCAŢI pe aeroportul din Birmingham. Oamenii aşteaptă de mai bine de OPT ORE

breaking news stiripesurse.ro

Aproape 180 de persoane așteaptă de mai bine de opt ore pe aeroportul din Birmingham, după ce compania Blue Air și-a anulat cursa către București, aparent din cauza unor defecțiuni tehnice. Oamenii se plâng însă de comunicare defectuoasă și de informațiile contradictorii.

Citeşte şi: Ilie Năstase, PROPUNERE pentru Tecău după victoria de la US Open

Două dintre persoanele care încă așteaptă pe aeroport au trimis mesaje pe contul de Facebook al Digi24 și au povestit ce li se întâmplă.

Daniela Vlaicu Botezatu sunt că românii sunt blocați de la ora 8:00 (10:00, ora României) pe aeroportul din Birmingham . Avionul trebuia să decoleze la ora 10:00, ora Marii Britanii (12:00, ora României). Pasagerii au fost ținuți în avion două ore și jumătate, după care au fost debarcați și li s-a spus că sunt defecțiuni tehnice. „Suntem în jur de 180 de persoane care aşteptăm. Compania Blue Air nu ne-au dat niciun punct de vedere”, spune Daniela Botezatu în mesajul ei.

Citeşte şi: VIDEO - Mii de protestatari, în centrul Londrei. Manifestaţie de PROPORŢII împotriva Brexitului

Mihai Valentin Mancaş precizează că este vorba de zborul OB152 Blue Air Birmingham Internaţional - Henri Coandă OTP. „Defecţiunile aeronavei şi acţiunile companiei Blue Air ne ţin la sol în Birmingham de peste opt ore (zborul era programat să decoleze la 10:00). Compania nu a fost în stare să ne răspundă întrebărilor şi drepturilor noastre legale, telefonic. Operatorii la sol din Birmingham nu au primit răspunsuri concrete, fiind rugat personal să le furnizez un număr de telefon local (din România) la care să apeleze, deoarece numărul dedicat agenţiei Blue Air din Marea Britanie nu a reuşit să le furnizeze un răspuns concret în privinta zborului nostru”, scrie Mihai Valentin Mancaș.

„Blue Air nu a reuşit să ne furnizeze nicio informaţie telefonic, susţinând că nu ţine de ei (deşi ei operează nava) şi că totul depinde de autorităţile de pe aeroportul de aici, astfel refuzând să-şi asume în vreun fel răspunderea în legătură cu întârzierea noastră. Au fost foarte multe discrepanţe între răspunsurile Blue Air primite de către pasageri şi cele primite de către personalul aeroportului”, mai susține Mihai Mancaș, potrivit Digi24.

Citeşte şi: Uraganul Irma naşte zvonuri NEBUNEŞTI. Ce au putut scrie oamenii pe Internet - VIDEO

Nu este pentru prima dată când românii se confruntă cu astfel de probleme. Recent, un grup de aproximativ 100 de turişti români a rămas blocat în Lisabona, după ce zborul spre România s-a anulat. În urma incidentului, premierul Mihai Tudose a decis să-l revoce din funcție pe consulul de la Lisabona. La scurtă distanţă, un alt grup de aproximativ 50 de români au rămas blocaţi, tot pe aeroportul din Lisabona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.