Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Aeroportul din Sibiu e EVACUAT / UPDATE

UPDATE: Traficul aerian pe Aeroportul Sibiu a fost reluat, dupa ce echipele Antitero solicitate sa intervina in cazul unui colet suspect au stabilit ca era vorba despre un laptop uitat de o pasagera din Brasov.

”In momentul de fata operatiunile se desfasoara normal, s-au reluat toate operatiunile implicit in zona in care a fost restrictionat accesul”, a declarat Marius Gardea, managerul general al Aeroportului Sibiu.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

El a precizat ca traficul aerian nu a fost afectat, intrucat s-a gasit ”o metoda alternativa de procesare a aeronavelor si pasagerilor”.

Traficul pe intreaga perioada a activitatii de clarificare a bagajului abandonat in zona publica a aeroportului nu a fost afectat. Am reusit sa gasim in mod operativ solutii alternative de a procesa pasagerii si aeronavele”, a mai spus Marius Gardea.

El a mai spus ca pasagerii nu au trecut prin filtrul normal de control, fiind organizat un punct de control in alta parte a aeroportului decat cea in care se desfasurau operatiunile.

Citește și: Puterea rugăciunii Tatal Nostru înainte de masă: Rezultatul unui studiu de 10 ani făcut de un fizician rus

Aeroportul din Sibiu e evacuat la această oră. Conform unor informații, s-ar fi găsit un colet suspect, iar forțele de ordine au luat decizia evacuării aeroportului.

"A fost găsit un obiect nespecificat. Au fost puse în alertă instituțiile care se ocupă. (...) Oamenii au fost evacuați", a explicat Nicoleta Boborodea, purtătoare de cuvânt a instituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.