Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă alimentară la Ikea: recheamă un produs extrem de cumpărat de către români

ikea

IKEA România recheamă o parte din torturile sale,Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauţie, precizează compania, informează News.ro.

”IKEA România recheamă o parte din torturile sale,Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-unastfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauţie. Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy , Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziţionate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 şi expiră la data de 18.11.2023”m anunţă compania într-un comunicat.

Almondy îi îndeamnă pe clienţii care au cumpărat acest produs să returneze produsul la magazinul de unde l-au achiziţionat, pentru a le fi restituită integral suma plătită, sau să contacteze Almondy la www.almondy.com.

”La Almondy, calitatea şi siguranţa produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, aşa că, drept măsură de precauţie, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menţionat mai sus. Am identificat măsurile pe care trebuie să le luăm pe viitor pentru a ne a sigura că astfel situaţii nu se vor repeta”, a declarat Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy. Almondy îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs”, se arată în comunicat.

Termenul de rechemare este 22.12.2022 – 22.01.2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.