Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Arde Mănăstirea Agapia - VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit marţi seară, la Mănăstirea Agapia, focul manifestându-se la nivelul acoperişului la două chilii. O persoană a făcut atac de panică şi a primit asistenţă medicală din partea echipajului SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi seara, la un incendiu izbucnit la casa monahală de la Mănăstirea Agapia, scrie news.ro.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

Pentru localizarea şi stingerea incendiului intervin pompieri de la Detaşamentul Târgu Neamţ cu patru autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi pompieri de la Detaşamentul Piatra Neamţ cu o autospecială de stingere.

Echipele de intervenţie au stabilit că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului a două chilii. Pompierii au localizat focul şi intervin pentru stingerea incendiului.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

Reprezentanţii ISU Neamţ spun că o persoană a făcut atac de panică şi primeşte asistenţă medicală de la echipajul SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.