Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Avocaţii cer oficial explicaţii după ce Sorina Pintea a fost bruscată şi expusă presei în cătuşe

Transilvania Expres
Sorina Pintea

Avocaţii Sorinei Pintea solicită oficial explicaţii directorului Centrului de reţinere şi arestare preventivă a Poliţiei Capitalei, după ce fostul ministru al Sănătăţii a fost supusă unei umilinţe marţi seara. Pintea a fost dusă la Policlinica MAI în cătuşe, deşi starea acesteia de sănătate este foarte gravă. Mai mult,  presa a fost anunţată că Sorina Pintea va fi dusă la policlinică, astfel că zeci de reporteri erau prezenţi la intrare în unitate medicală.

Sorina Pintea suferă de o boală autoimună, iar printre simptime se numără şi o semipareză. Pintea a fost împunsă de un ofiţer de poliţie în momentul în care a coborât din maşina poliţiei şi a intrat în policlinică.

Avocaţii Viorel Mocanu şi Alina Cojocaru solicită un răspuns urgent la opt întrebări despre situaţia umilitoare şi periculoasă din punct de vedere medical în care a fost pusă Sorina Pintea.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Cererea avocaţilor:

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.