Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Bărbat împușcat de mai multe ori de polițiști

AJC.com
foc de arma, pistol

Un bărbat din Dâmboviţa, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost împuşcat de două ori în picior, vineri, după ce a atacat poliţiştii veniţi să aplaneze un conflict anunţat la 112.

Conform unor surse din IPJ Dâmboviţa, mama bărbatului a fost cea care a sunat la 112 după ajutor.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care făcea scandal având o bâtă şi un cuţit cu care ameninţa. Poliţiştii au tras şase focuri în aer şi apoi două în piciorul agresorului.

Incidentul a avut loc în localitatea Vulcana Băi. Bărbatul cu afecţiuni psihice va fi dus la spital şi va primi tratament de specialitate.

”La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost solicitați pentru a acorda sprijin unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița, pentru internarea unei persoane.

În urma intervenției, persoana în cauză, un bărbat de 32 de ani, ar fi devenit violentă și ar fi încercat sa agreseze cu un obiect ascuțit-tăietor un agent de poliție, moment în care celălalt agent de poliție a utilizat armamentul din dotare, fiind efectuate 6 focuri de de avertisment, în plan vertical și 2 către persoana în cauză. Aceasta a fost rănită în zona membrului inferior stâng.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care va efectua cercetări și va dispune măsurile legale în cauză.”, precizează IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.