Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Bărbat împuşcat de polițiști, după ce i-a atacat cu o furcă și a asmuțit un câine asupra lor

pistol arma

Un bărbat din Gorj a fost împuşcat de polițiștii chemați să-l liniștească. Bărbatul agresiv a atacat polițiștii cu o furcă și a asmuțit un câine asupra lor, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Gorj, duminică poliţiştii din Motru au intervenit în comuna Borăscu pentru aplanarea unui conflict izbucnit între o femeie și cumnatul său, care a intrat în curtea acesteia.

Oamenii legii au fost sesizați de o femeie din comuna Borăscu că un bărbat de 40 ani, cumnatul ei, a intrat cu forța în curtea casei sale și face scandal.

La sosirea polițiștilor, bărbatul a devenit și mai agresiv, îndreptându-se în direcția acestora cu o furcă și provocând distrugeri la o autospecială de poliție.

Citește și: Mama Luizei s-a dezlănțuit în timpul reconstituirii crimelor din Caracal: 'Nu știu dacă acest om ar merita să trăiască'

De asemenea, bărbatul și-a asmuțit câinele asupra celor doi polițiști.

Bărbatul a fost somat de către polițiști, aceștia trăgând trei focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât scandalul a continuat, au tras alte cinci focuri de armă în direcția bărbatului și a câinelui.

Bărbatul a fost rănit la picioare și în stomac și a fost dus cu ambulanța la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu.

Bărbatul rănit a fost transportat inițial la spitalul din Turceni, apoi a fost transferat la Craiova.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit dosar penal pentru ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.