Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ CU BOMBĂ într-o judecătorie: Au fost evacuate sălile de judecată, intervin pirotehniștii

UPDATE Activitatea Tribunalului Maramureş a revenit la normal după ce pirotehniştii SRI au evacuat clădirea pentru a căuta un posibil dispozitiv exploziv care ar fi fost amplasat în instituţie.

"Atât accesul publicului, cât şi activitatea Tribunalului Maramureş a revenit la normal după mai multe ore de întrerupere ca urmare a unui apel telefonic care menţiona că bombă ar fi fost lăsată în incinta clădiri. Activitatea specifică instituţiei se desfăşoară în condiţii optime şi încercăm se recuperăm orele pierdute în urma incidentului din această dimineaţă" a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Maramureş, Oresia Gondor.

UPDATE ”Pachetul avea elementele unui dispozitiv explozibil improvizat (fire, led luminos). In urma inspectiei echipei pirotehnice a SRI s-a constatat ca nu prezinta pericol, nu contine material explozibil. Cazul a fost preluat de procurori. Misiunea SRI in acest caz s-a incheiat.”, a precizat SRI.

UPDATE ”Echipa pirotehnica a SRI inspecteaza un pachet suspect. Dupa primele verificari, nu prezinta pericol. Pachetul este in toaleta publica din institutie. Personalul a fost evacuat si traficul restrictionat in zona, asa sunt procedurile. La fata locului se afla si un procuror. Procedurile vor mai dura o ora, o ora si ceva pentru a elimina orice risc.”, a declarat Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt al SRI.

Știrea inițială

Alertă cu bombă la Palatul de Justiție din Baia Mare! Un apel anonim pe telefon a anunţat, miercuri, că în clădirea Tribunalului Maramureş din municipiul Baia Mare ar fi fost amplasată o bombă.Forțele de ordine au evacuat toată clădirea și au fost suspendate toate şedinţele de judecată. De asemenea, traficul rutier în apropierea instituţiei a fost oprit şi deviat pe alte artere din municipiul Baia Mare.

Pirotehniştii au ridicat dispozitiv din baia pentru public situată la parterul instituţiei.

știre în curs de actualizare

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.