Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă cu bombă, la termocentrala de la Rovinari/ Alarma s-a dovedit a fi falsă/ Apelantul era băut

rovinari

Autorităţile din judeţul Gorj au intrat în alertă, vineri seară, după ce o persoană a anunţat că la termocentrala de la Rovinari a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Verificările au arătat că alarma a fost una falsă, apelantul fiind sub influenţa alcoolului.

O persoană a anunţat, vineri seară, autorităţile din judeţul Gorj despre faptul că în localitatea Rovinari, în zona termocentralei, a fost amplasată o bombă. În judeţ au fost luate măsurile specifice în astfel de situaţii, iar verificările făcute au arătat că a fost vorba despre o alarmă falsă.
Reprezentanţi ai ISU Gorj au precizat că apelantul a fost identificat, iar faţă de acesta autorităţile judiciare vor dispune măsurile legale.
”La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi cu privire la o alertă cu bombă, în incinta Termocentralei Rovinari. A fost identificat apelantul, care se afla în stare de ebrietate. Poliţiştii efectuează verificări, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a transmis, la rândul său, IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.