Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Curtea de Apel Brașov inițiază procedura de revocare din funcția de membru CSM a Liei Savonea

Inquam Photos / Octav Ganea
Lia savonea

Curtea de Apel Brașov a inițiat procedura de revocare din funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a Liei Savonea, președintele instituției. 15 curți de apel trebuie să se pronunțe în favoarea inițiativei sau împotriva ei.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov, Cosmin Dicu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că instituția pe care o reprezintă a inițiat procedura de revocare din funcția de membru CSM a Liei Savonea.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

Întrebat de către corespondentul MEDIAFAX dacă magistrații Curții de Apel Brașov au inițiat procedura de revocare din funcția de membru CSM a Liei Savonea, Cosmin Dicu a răspuns: "Într-adevăr s-a discutat în Adunarea Generală a judecătorilor Curții, în data de astăzi (luni - n.r.) și s-a votat în sensul inițierii unei astfel de proceduri. Vor fi anunțate celelalte curți de apel și va trebui ca cele 15 curți, inclusiv Curtea de Apel Militară, să voteze dacă sunt de acord sau nu cu această procedură”.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov nu a precizat, până la aceastăă oră, care sunt motivele care stau la baza inițiativei.

În decembrie 2018, judecătorul Lia Savonea, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.