Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Daniel Constantin, adus cu mandat la instanță în dosarul fostului ofițer SRI Daniel Dragomir

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel constantin pro romania

Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, va fi adus cu mandat cu aducere cu insoțior la Curtea de Apel București pentru a fi audiat în dosarul fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, informează Mediafax.

Judecătorul a dispus, la ședința de vineri de la Curtea de Apel București, ca pentru termenul următor Daniel Constantin să fie citat „cu mandat cu aducere cu însoțitor”. De asemenea, magistratul a stabilit că Daniel Constantin va trebui să explice la termenul din 23 ianuarie de ce nu s-a prezentat vineri, sub sancțiunea amenzii.

Astăzi, fostul șef ANAF Gelu Diaconu a fost audiat în dosarul fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, și a declarat că atunci când era în funcție, ambasadorul Olandei intervenea pentru firmele omului de afaceri Rami Ghaziri.

Lia Olguța Vasilescu a EXPLODAT după acuzațiile lui Iohannis: Omul se simte nebăgat în seamă

În 2015, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, acuzat că a luat mită peste 2 milioane de lei de la administratorul unor firme, Rami Ghaziri, pentru a interveni la funcţionari din Ministerul Finanţelor, ANAF şi Garda Financiară în vederea opririi unor controale sau pentru rambursări de TVA, a fost trimis în judecată de DNA.

Pe fond, Daniel Dragomir a fost achitat cu privire la acuzațiile că ar fi luat bani de la Rami Ghaziri, fiind achitat, însă a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru uz de fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.