Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Daniel Zamfir a trecut de la PNL la ALDE

antena3.ro
daniel zamfir

Senatorul Daniel Zamfir a demisionat din PNL și a trecut la ALDE. El a fost prezentat de Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferință de presă.

Călin Popescu Tăriceanu arată că Daniel Zamfir a plecat din PNL, pentru că acest partid închide ochii în fața abuzurilor.

Victor Ponta anunță săptămâna FIERBINTE: CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea, DEMITAREA lui Kovesi, SUSPENDAREA lui Iohannnis, moțiunea de cenzură și nou șef la SIE

”PNL a devenit un partid, care, nu numai că închide ochii în fața abuzurilor, dar le și încurajează. Din punctul meu de vedere, este o involuție a Partidului Național Liberal.

Sunt persoane la vârf, care au fost șantajate, nu ne interesează. Partidul a devenit inert, nu mai reacționează!”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul său, Daniel Zamfir

”Eu nu sunt aici pentru că în urmă cu trei luni Orban a decis să mă excludă din PNL. Acel Consiliu Național, care trebuia să decidă excluderea mea din PNL nu a mai fost convocat.

Am rămas în PNL timp de trei luni pentru că am crezut că Ludovic Orban nu reprezintă vocea PNL. PNL a pierdut din cauza lui Orban și a actualei conduceri, cel mai important brand: partidul care apără drepturile și libertățile oameni. PNL a devenit, astăzi, partidul care susține abuzurile, care depune plângeri penale împotriva premierului.

Rareș Bogdan îl desființează pe un ministru din Cabinetul Dăncilă: „Doamne ferește, câți proști”

Este cea mai rușinoasă eră a PNL, cea mai rușinoasă și cea mai urâtă perioadă a PNL. Eu cred cu tărie și nu sunt singurul care crede asta. Eu cred că liberalii adevărați din PNL și din ALDE trebuie să se unească sub Călin Popescu Tăriceanu.

Am decis să vin alături de Călin Popescu Tăriceanu și colegii de la ALDE pentru că sunt convins că la un moment dat, toți liberalii care iubesc democrația, vor veni aici”, a declarat Daniel Zamfir.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.