Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă de la MAE: avertisment pentru cei care călătoresc în Portugalia

M.C.
mae ministerul afacerilor externe logo antent

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Portugheză referitor la anunțul companiei de handling aeroportuar Groundforce Portugal privind greva lucrătorilor săi, până la ora 24.00 a zilei de 18 iulie, arată Mediafax.

Conform comunicatului companiei, este posibil ca această grevă să aibă impact asupra operațiunilor de funcționare de pe aeroporturile din Lisabona, Porto, Faro, Funchal și Porto Santo.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să contacteze companiile aeriene și să se informeze cu privire la situația zborului înainte de a se îndrepta spre aeroport.

Cetățenii români pot apela numerele:+351.213.966.463, +351.213.960.866, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Lisabona: +351. 927.411.628.

VEZI ȘI: Grecia - Autoritățile interzic muzica și circulația pe timpul nopții pe insula Mykonos

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://lisabona.mae.ro, www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.