Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Deputați PNL au fost sunați să meargă la DNA Brașov înainte de votul pentru desființarea SIIJ

Facebook
Ludovic Orban

Peste 10 deputați PNL au fost sunați, miercuri, înainte de votul final pe legea pentru desființarea SIIJ, de pe un număr necunoscut, pentru a fi chemați la DNA Brașov, a acuzat liderul PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Citește și: Decizie la guvernare: Pensionarii vor primi toți banii pierduți prin calculele greșite din vina statului

„Va informez ca s-a petrecut un lucru absolut incredibil. Foarte multi colegi deputati din PNL, cu 40 de minute inainte, cu 30 de minute inainte, cu 20 de minute inaiantea exercitarii votului pe legea pentru desfiintarea SIIJ au fost sunati si convocati la DNA Brasov. Mai multi parlamentari PNL au fost sunati de pe un numar de telefon, probabil cartela. Era un apel fals. Cineva a premeditat.  Cineva a incercat sa ii scoata din sala de plen inainte de vot. (Au fost sunati) Ovidiu Sergiu Bîlcea, Luminița Barcari, Nicolae Giugea, este o listă mare, cred ca sunt peste 10 deputati in aceasta situatie. Le-am sugerat sa faca sesizare la Politie”, a declarat Ludovic Orban.

Proiectul de lege privind desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ) a fost adoptat miercuri de Camera Deputaţilor, în calitate de prim for sesizat. Legea conține prevederea potrivit căreia magistraţii nu pot fi trimişi în judecată fără încuviinţarea CSM. Iniţiativa legislativă merge la Senat, care este for decizional.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.