Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTA din Bulgaria, ridicată: Apa Mării Negre e bună de îmbăiere

mare bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe  informează cetăţenii interesaţi asupra faptului că pe site-ul Inspecţiei Regionale de Sănătate - Varna a fost publicat un nou comunicat cu următorul conţinut:

'17.07.2014. În urma monitorizării obişnuite efectuată de către Inspecţia Regională de Sănătate - Varna (IRS) la 14.07.2014, la probele de apă de mare din zona de îmbăiere 'Plaja Ofiţerească-Varna' s-a constatat că rezultatele răspund cerinţelor pentru apele de îmbăiere (Ordinul 5 din 30 mai 2008 privind calitatea apelor de îmbăiere - Monitorul Oficial nr. 53 din 10 iunie 2008) la indicatorii ' Escherichia coli'  şi 'enterococi intestinali'.  
Prin dispoziţie a directorului IRS Varna a fost anulată  interdicţia de îmbăiere în zona 'Plaja Ofiţerească-Varna', începând cu data de 17 iulie 2014. Rezultatele analizelor la probele de apă de mare din celelalte zone de îmbăiere din Regiunea Varna răspund cerinţelor pentru apele de îmbăiere (Ordinul 5 din 30 mai 2008 privind calitatea apelor de îmbăiere - Monitorul Oficial nr. 53 din 10 iunie 2008).' 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.