Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă din cauza unui colet suspect în Piteşti; verificările au stabilit că nu conţinea elemente pirotehnice

captura tv
pachet suspect otopeni

Poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, că este un colet suspect abandonat în cartierul Trivale din Piteşti, iar specialiştii ajunşi la faţa locului au stabilit în urma verificării acestuia că nu conţine elemente pirotehnice, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la existenţa unui colet suspect, într-o zonă împădurită din cartierul Trivale al municipiului Piteşti. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, care, împreună cu reprezentanţii Poliţiei Locale Piteşti, şi I.S.U. Argeş, au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, care au efectuat intervenţia specifică pentru acest tip de sesizare. În urma activităţilor specifice, coletul a fost deschis, stabilindu-se că nu prezintă elemente de interes pirotehnic", precizează informarea IPJ Argeş.

Conform unor surse, în colet era o pisică moartă învelită în cârpe şi au fost anunţaţi poliţiştii din cadrul Biroului Protecţia Animalelor. Se va stabili cauza decesului animalului, în funcţie de rezultat urmând să se stabilească dacă se continuă cercetările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.