Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Două rachete au fost lansate din Gaze către Israel: S-a declanşat alarma antiaeriană

Două rachete au fost lansate duminică din Fâşia Gaza spre sudul Israelului, declanşând alarma antiaeriană, a informat armata israeliană citată de agenţia EFE. Potrivit acesteia, sirenele de alarmă au sunat în districtul Ashkelon, în sud, spre care urmau să se îndrepte în mod previzibil rachetele, conform Agerpres.

Citeşte şi: Manifestanţi către jandarmi: Când o să vă taie cu sabia şi n-o să puteţi folosi înregistrarea video, o să plângeţi! Nu suntem duşmani!

Televiziunea publică israeliană Kan 11 TV, preluată de AFP, a afirmat că rachetele nu au provocat rănirea vreunei persoane, deşi una dintre ele a lovit probabil o casă. Din 6 decembrie, ziua când preşedintele american, Donald Trump, a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului, 14 rachete au fost trase din Fâşia Gaza spre teritoriul israelian, după cum a confirmat pentru EFE un purtător de cuvânt militar. Israelul acuză mişcarea islamistă Hamas, care controlează de zece ani enclava, pentru fiecare "agresiune", la care de regulă răspunde cu bombardamente de represalii asupra infrastructurii grupării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.