Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Emil Boc, audiat de procurorii DIICOT

emil boc

Fostul premier, Emil Boc, a fost citat, pentru a doua oară, de DIICOT în dosarul medicului Lucan în calitate de martor şi s-a prezentat în această dimineaţă la audieri. Potrivit România TV, primarul de Cluj-Napoca este în faţa procurorilor de mai bine de jumătate de oră şi dă explicaţii după ce în spaţiul public s-au făcut acuzaţii extrem de grave.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a declarat că a avut, marţi, o nouă discuţie cu procurorii DIICOT, în care a adus noi acuzaţii medicului Mihai Lucan, precum şi primarului de Cluj-Napoca, Emil Boc .

'În asocierea primăriei Cluj cu Lukmed, lucrurile sunt extrem de grave şi o să depun o listă cu toţi consilierii locali care au ridicat mâna şi care au responsabilitate foarte clară în acea asociere păguboasă pentru municipiu. Domnul Boc nu se poate ascunde după perdele în aceste zile, pentru că este direct responsabil de jaful care a fost făcut la Institutul de Urologie din Cluj. (...) Documentele arată fără putinţă de tăgadă implicarea dlui Boc şi a tuturor consilierilor locali care au votat toate facilităţile către clinica domnului Lucan', susţine Ungureanu.

Ungureanu a afirmat în repetate rânduri că medicul Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la rândul său de medicul clujean şi pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sănătate.

"El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc?", declara recent Ungureanu.

Citeşte şi: Godină taxează DUR greşeala ministrului Carmen Dan: 'Vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde 'decât' mere...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.