Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă extremă în Dolj! Oamenii au primit un mesaj Ro-Alert din cauza valului de căldură

Ro alert

A fost emis mesaj Ro-Alert din cauza valului de caniculă din județul Dolj. Autoritățile au transmis cetățenilor să evite deplasările, de vineri până duminică, între orele 11 și 18.

Doljenii au primit, vineri, un mesaj Ro-Alert din cauza valului de căldură.

„Ro-Alert: alertă extremă. Avertizare meteo de caniculă / val de căldură, perioada: 22, 23 și 24 iulie 2022. În intervalul orar 11.00 - 18.00 evitați deplasările, expunerea la soare și efortul fizic intens. Evitarea utilizării focului în zone cu vegetație uscată. Apelați serviciul de urgență 112 numai în caz de necesitate”, este mesajul primit de locuitorii din Dolj.

Din cauza avariei de pe aducțiunea de apă Isvarna – Craiova, pentru remedierea căreia s-a lucrat 34 de ore, cumulată cu perioada caniculară, care a dus la creșterea excesivă a consumului, rezerva de apă a municipiului Craiova s-a epuizat, au anunțat reprezentanții Companiei de Apă Oltenia. În aceste condiții, Compania de Apă Oltenia este nevoită să furnizeze apă, joi, în intervalul orar 19.00 – 21.00. După ora 21.00 se întrerupe alimentarea cu apă, pentru refacerea stocurilor necesare asigurării alimentării în regim continuu.

Joi seara, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care a afectat 120 de hectare de vegetație uscată, 30 de ari de puieți de stejar și 40 de ari de litieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.