Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Fost primar, audiat la Parchetul General în dosarul lui Mircea Negulescu

breaking news stiripesurse.ro

Iulian Bădescu, fost primar al Ploieștiului, s-a prezentat la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul lui Mircea Negulescu.

„Am fost citat ca martor în dosarul domnului Negulescu, Onea and company. (...) Să vă spun înainte. Domnul Negulescu e un om cinstit, despre Onea nu știu atât de mult. (...) Când unii politicieni erau arestați, inclusiv eu, se vorbea de faptul ca Parlamentul, mediul politic pun piedici în înfăptuirea actului de justiție. Acum v-aș întreba dacă astăzi CSM a refuzat această arestare, reținere, nu cumva pune aceleași piedici?”, a declarat Bădescu, la sediul Parchetului General.

Mircea Negulescu este acuzat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor Justiţiei, trafic de influenţă, fals intelectual, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.