Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Fum alb la CSM: Judecătorul Lucian Netejoru, încă un mandat de trei ani în fruntea Inspecţiei Judiciare

netejoru

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a validat în şedinţa de miercuri, 15 mai, concursul pentru funcţia de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare şi l-a numit pe judecătorul Lucian Netejoru pentru încă un mandat de trei ani în această funcţie. Au fost 9 voturi "pentru", dintre cei 15 membri prezenţi.

Votul din plenul CSM a avut loc după cereri respinse de abţinere a celor cinci membri ai comisiei de concurs, de amânare a dezbaterii şi de anulare a concursului. Judecătorii Chiş şi Mateescu au invocat presupuse nereguli în organizarea concursului, solicitând anularea acestuia. Principala problemă ar fi fost anularea fişelor de notare a doi dintre cei cinci membri ai comisiei de concurs. Bogdan Mateescu a adus în discuţie inclusiv o statistică falsă despre acţiunile disciplinare execitate de Inspecţia Judiciară şi respinse de secţiile CSM sau de ÎCCJ.

Judecătorul Lucian Netejoru a obţinut încă un mandat la şefia Inspecţiei Judiciare, în urma concursului organizat pe 28 martie de Consiliul Superior al Magistraturii, el fiind unicul concurent. Netejoru a obţinut postul de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare cu punctajul maxim de 100 de puncte. Comisia de concurs a fost formată din Lia Savonea, Evelina Oprina, Victor Alistar, Andrea Chiş şi Florin Deac, însă punctajele oferite de ultimii doi au fost anulate.

CITEȘTE ȘI: Sindromul vaginului depresiv. Multe femei îl au, dar nu știu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.