Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Australia: 27 de răniţi într-o EXPLOZIE care a avut loc într-o bancă de lângă Melbourne

explozie

Douăzeci şi şapte de persoane de persoane au fost rănite, dintre care şase se află în stare gravă, în urma unei explozii provocate vineri de un tânăr de 21 de ani care şi-a dat foc în incinta unui oficiu bancar din localitatea Springvale, situată la sud-vest de metropola australiană Melbourne, relatează AFP şi DPA.

Incidentul a avut loc într-o sucursală a Commonwealth Bank din Springvale. Poliţia australiană a estimat că este prematur să se pronunţe cu privire la un eventual act terorist în acest caz.

Citește și: Turnul Eiffel, scos la licitație pe bucăți

'A avut un fel de accelerator într-un recipient, iar această substanţă a fost cumva aprinsă. Bărbatul însuşi a fost cuprins de foc în interiorul băncii', a declarat inspectorul de poliţie Jacqui Poida, adăugând că o echipă specializată pentru incendii investighează acest caz.

Un alt ofiţer de poliţie, Paul Carrigg, a spus că există 'dovada unei explozii', fără a preciza cauza acesteia, anunță Agerpres.

Cele şase persoane grav rănite în acest caz, prezentând arsuri grave, sunt tratate la spitalul din Springvale. Ceilalţi 21 de răniţi, printre care un copil şi un bărbat în vârstă de 80 de ani, au prezentat probleme de respiraţie minore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.