Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în București: Din cele 3 depozite de deşeuri, DOUĂ NU MAI AU acte de reglementare

gunoi glina

Două dintre cele trei depozite de deşeuri ce deservesc municipiul Bucureşti nu mai deţin acte de reglementare, fiind în procedură de autorizare, au anunţat, joi, reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu (GNM). Activitatea depozitului ecologic Vidra, judeţul Ilfov, a fost sistată în urma expirării autorizaţiei de mediu.

Reprezentanţii GNM au anunţat, joi, că două dintre cele trei depozite conforme de deşeuri ce deservesc municipiul Bucureşti nu mai deţin acte de reglementare fiind în procedura de autorizare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Ilfov, scrie news.ro.

Citește și: Vodafone, Telekom și Digi, în corzi! Orange și-a anunțat „SECRETELE”

Totodată, GNM a precizat că s-a efectuat o nouă acţiune de control la depozitului ecologic Vidra, judeţul Ilfov, pentru a verifica respectarea şi îndeplinirea măsurilor dispuse anterior.

”În urma verificărilor s-a constatat că, deşi valabilitatea autorizaţiei integrate de mediu expirase, operatorul a continuat depozitarea deşeurilor pe amplasament. Urmare a acestui fapt, operatorul a fost sancţionat de către comisarii GNM, cu amendă contravenţionala în valoare de 60.000 lei. De asemenea, a fost dispusă şi sancţiunea complementară de suspendare a activităţii, până la emiterea unei noi autorizaţii integrate de mediu de către autoritatea competentă, respectiv Agenţia pentru Protecţia Mediului Ilfov”, precizează reprezentanţii GNM.

Citește și: Atenție! Când organizează eMag Black Friday-ul de anul acesta

Potrivit acestora, depozitul Vidra a mai fost controlat în perioada 02-12 octombrie, fiind aplicată şi atunci o amendă contravenţională de 140.000 lei. De asemenea, s-au dispus 15 măsuri de remediere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.