Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Buzău - Un localnic a găsit bucăți dintr-un avion UPDATE Doi MORȚI, găsiți la fața locului

Ultima Ora breaking news

UPDATE 2 Din primele informații, se pare că avionul mai avusese probleme și în 2016, atunci când în timpul unui zbor a aterizat forțat.

UPDATE 1

"Au fost găsite două victime, ambele decedate. Am primit informația în urmă cu două minute. Conform informațiilor noastre și cele aeronautice, nu era anunțat niciun zbor.”, a declarat purtătorul de cuvânt al  prefecturii Buzău, Gabriel Cosma.

Autoritățile din Buzău au intrat în alertă după ce un localnic din Nehoiu a sunat la 112 și a anunțat că într-o zonă greu accesibilă a găsit bucăți dintr-un avion ce pare a fi de mici dimensiuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, un localnic din Nehoiu a sunat, în jurul orei 15.30, la 112 și a anunțat că a văzut o aripă dintr-un avion ce pare de mici dimensiuni.

Citește și: Vești de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu - Ce anunță medicii

Descoperirea a fost făcută într-o zonă greu accesibilă.

„A zis că a văzut o aripă, așa se pare, dintr-un avion, dar care nu este de mari dimensiuni. Nu a văzut vreo prăbușire. Forțele de ordine au plecat în zona respectivă pentru efectuarea recunoașterii și pentru intervenție în cazul în care este nevoie”, au declarat sursele citate.

Spre locul indicat au plecat polițiști, pompieri, jandarmi și echipaje de la Ambulanță.

În urma unui apel prin 112, s-a semnalat faptul ca exista posibilitatea ca un aparat de zbor de mici dimensiuni sa fi cazut intr-o zona montana, greu accesibila din zona Nehoiasu-Valea Nehoiului.

Apelantul la 112 sustine ca a auzit un zgomot la o distanta considerabila, care ar putea fi un aparat de zbor de mici dimensiuni.

La nivelul judetului Buzau au fost alertate echipaje de pompieri, echipaje medicale, jandarmi si politisti pentru derularea actiunilor de cautare-salvare.

De asemenea, s-a luat legatura la unitatea de aviatie din judetul Buzau si la Romatsa pentru verificarea zborurilor autorizate in zona.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.