Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Europa: Următoarea țară în care ISIS pregătește atacuri teroriste

statul islamic

Informații obținute de serviciile informații indică faptul că următoarea țintă a grupării teroriste Statul Islamic este Marea Britanie, a declarat un în înalt oficial european în domeniul combaterii terorismului, potrivit Mediafax.

Vezi si: Killerul FMI prevestește măsuri dure în România

Într-un interviu acordat CNN, înaltul oficial european susţine că, după atacurile de la Paris, următoarea ţintă a ISIS este Marea Britanie. Potrivit informaţiilor obţinute până în prezent de agenţii europene de securitate, luptători ISIS britanici care s-au alăturat grupării teroriste în aşa numitul "califat islamic" au fost însărcinaţi acum de şefii lor să se întoarcă în Regatul Unit pentru atacuri teoriste.

CNN menţionează că nu este clar cum va fi înfăptuit atacul şi nici locul în care va avea loc, dar că nivelul de alertă a crescut, mai ales după ce Parlamentul Marii Britanii a aprobat, miercuri seară, planul Guvernului David Cameron de a lansa raiduri aeriene împotriva poziţiilor din Siria ale reţelei teroriste Stat Islamic.

Oficialul citat nu a menţionat dacă aceste informaţii sunt legate de arestarea, în luna noiembrie, în Turcia, a unui luptător ISIS de origine britanică, care avea legături cu "John Jihadistul".

Vezi si: Bacteria care-i mănâncă de vii pe teroriștii ISIS

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.