Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Germania: 700 de pasageri evacuați dintr-un tren, după ce a fost găsit un pistol

pistol

Un tren în care se aflau aproximativ 700 de pasageri a fost evacuat în staţia din Frankfurt (sud-vestul Germaniei) după ce în una dintre toalete a fost găsit un pistol, transmite sâmbătă dpa, relatează Agerpres.

Citește și: VIDEO - Panică în Rusia: zidurile universității din Sankt Petersburg s-au prăbușit peste oameni - 21 de persoane dispărute

Un purtător de cuvânt al poliţiei federale germane a declarat că arma nu era încărcată. Deocamdată nu este clar cum a ajuns pistolul în toaleta respectivă.

Trenul de mare viteză ICE efectua o cursă Dortmund-Munchen, în timpul căreia o femeie de serviciu a găsit un pistol într-o toaletă. Operaţiunea de securitate care a urmat a făcut ca toţi pasagerii să fie nevoiţi să coboare în staţia de la aeroportul din Frankfurt.

După descoperirea armei, întregul tren a fost controlat cu ajutorul câinilor poliţişti. Ulterior, poliţia a anunţat că nu au fost descoperite alte obiecte periculoase la bordul trenului.

Majoritatea pasagerilor şi-au continuat călătoria cu alte trenuri. După încheierea verificărilor la Frankfurt, trenul implicat în acest incident a plecat spre Munchen în jurul orei locale 17:20 (16:20 GMT).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.