Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Portul Constanța: Un marinar turc a fost luat în stare de inconștiență de la bordul unei nave

Portul Constanta

Un marinar turc aflat în stare de inconştienţă a fost preluat vineri, de un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) de la bordul unei nave aflată în rada exterioară a Portului Constanţa. Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că vineri, la ora 11.15, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solictat intervenţia unei unităţi SAR din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare pentru preluarea unei persoane rănite.

Astfel, la bordul navei tip „general cargo” Nihat K, sub pavilion Vanuatu, aflată în rada exterioară a Portului Constanţa, în zona 1 de ancoraj, un membru al echipajului, cetăţean de naţionalitate turcă, necesită îngrijiri medicale de urgenţă.

“Nava SAR Artemis din cadrul ARSVOM a pornit la ora 11:18 cu toată viteza către zona indicată. La ora 11:44 a ajuns în dreptul navei Nihat K, iar la ora 11:52 a preluat bolnavul la bordul navei SAR Artemis. Bărbatul a fost preluat în stare de inconştienţă, dar cu puls”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.

Marinarul a fost preluat, la ora 12.17, din Dana de Pasageri, de către echipajul medical de ambulanţă şi transportat la spital.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.