Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Timișoara - Polițiștii au tras ȘASE focuri de armă, după ce un șofer de ATV a refuzat să oprească la semnale

enational.ro
politia romana

Polițiștii din Timișoara au urmărit șoferul unui ATV care nu a oprit la semnalul oamenilor legii, în noaptea de duminică spre luni, aceștia fiind nevoiți să tragă șase focuri de armă în plan vertical, conform Mediafax.

Citește și: Avocata Ingrid Mocanu a EXPLODAT la adresa Baroului București, în apărarea lui Tonel Pop: 'Niciodată nu au avut și nu au poziții la abuzurile îngrozitoare'

Incidentul a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe Calea Martirilor din Timișoara.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în jurul orei 03.00, un echipaj de poliție i-a făcut semn șoferului unui ATV să oprească, însă acesta nu a dorit și a accelerat. Astfel, oamenii legii au pornit în urmărirea ATV-ului, spre localitatea Giroc, fiind nevoiți să tragă și șase focuri de avertisment în plan vertical.

La un moment dat, ATV-ul a fost abandonat pe strada Neptun din Giroc, însă, la scurt timp, polițiștii au reușit să identifice două persoane. Este vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani, care conducea ATV-ul, și un pasager de 22 de ani.

În acest caz, polițiștii timișeni au deschis un dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere, în cazul tânărului de 18 ani, și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, în cazul pasagerului de 22 de ani, proprietarul ATV-ului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.