Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Ucraina: Autoritățile au închis spațiul aerian din cauza unui incendiu puternic la un depozit de armament și muniție - VIDEO

www.europafm.ro
incendiu Ucraina

Un incendiu a izbucnit într-un imens depozit de muniţie din zona de central-vestică a Ucrainei, au anunţat marţi seară autorităţile care au ordonat închiderea spaţiului aerian pe o rază de 50 de kilometri în jurul incidentului şi au dispus evacuarea locuitorilor, transmite AFP.

Incendiul a declanşat explozii în serie ale obuzelor de artilerie din depozit, care se găseşte la vreo 20 de kilometri de centrul administrativ al regiunii Vinniţa, oraş cu 370.000 de locuitori, a informat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Iaroslav Trakalo, citat de site-ul de informaţii Ukrayinska Pravda.

Citește și: INVAZIE Militarii ruși au EXERSAT un ATAC asupra țărilor baltice

Evacuarea localităţii Kalînivka unde se află depozitul şi a mai multor sate învecinate a început, a făcut cunoscut poliţia naţională într-un comunicat.

"Spaţiul aerian a fost închis pe o rază de 50 de kilometri în jurul incendiului", a scris la rândul său pe Facebook viceministrul ucrainean al infrastructurii, Iuri Lavreniuk.

Potrivit presei ucrainene, depozitul este unul dintre cele mai mari din ţară, anunță Agerpres.

În martie, un uriaş incendiu la un depozit de arme şi muniţie la Balaklia, în regiunea Harkov din apropiere de Estul rebel al Ucrainei, a declanşat, de asemenea, explozii în serie timp de mai multe zile, făcând un mort.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.