Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Incendiu devastator la Deva. Un nor gros de fum a acoperit oraşul (VIDEO)

Ultima Ora breaking news

Un incendiu uriaş a izbucnit la Deva în această seară, un depozit în care se află mase plastice a luat foc dintr-un motiv încă neidentificat, informează Antena 1.

Construcţia arde cu flăcări uriaşe, iar un nor gros de fum s-a aşternut peste oraş. Intervin 4 autospeciale ale detaşamentului Deva si Hunedoara pentru stingerea incendiului. Suprafaţa afectată de flăcări este de câteva sute de metri pătraţi.

UPDATE: Un muncitor de la o fabrică de mase plastice din apropierea municipiului Hunedoara a fost transportat la spital cu arsuri în urma unui incendiu puternic izbucnit la societatea la care lucrează. Peste 20 de pompieri intervin duminică seară pentru stingerea focului, informează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, cinci autospeciale de stingere cu capacitate mărită de la detaşamentele de pompieri Hunedoara, Deva şi Orăştie intervin duminică seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit la sediul unei fabrici de mase plastice. În total, sunt 22 de pompieri la faţa locului.

Totodată, la locul incendiului a fost chemată şi o ambulanţă SMURD care a preluat şi dus la spital un muncitor care a suferit arsuri de gradul întâi la un picior.

”Incendiul izbucnit la o companie specializată în fabricarea maselor plastice se desfăşoară pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi. Pompierii au reuşit stoparea extinderii incendiului. Acţionează acum pentru lichidarea arderii care degajă în continuare o cantitate mare de fum”, a transmis ISU Hunedoara.

Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.