Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, REACȚIE FULGER după ce Iohannis l-a convocat pe Rafila la discuții despre pandemie

Facebook
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a avut o primă reacție, după ce Klaus  Iohannis l-a convocat pe Alexandru Rafila, candidat PSD și reprezentantul României la OMS, la discuții despre pandemie.

"A trebuit ca România să ajungă la aproape 8.000 de cazuri pe zi și la peste 120 de morți în 24 de ore pentru ca președintele Iohannis să accepte #soluția propusă de luni întregi de #PSD: o largă consultare cu toți #specialiștii în epidemiologie, indiferent de partidul cu care simpatizează.

 

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Ministrul austriac de Interne anunță că BILANȚUL MORȚILOR de la Viena a crescut la PATRU

Sper că președintele Iohannis face acest gest nu doar pentru a-și salva imaginea, după cifrele devastatoare ale pandemiei publicate astăzi. Ci pentru că situația gravă în care am ajuns îl obligă pe președinte să iasă din tranșeele electorale.

Acum, când sănătatea publică a țării se află pe marginea prăpastiei, când nu este încă prea târziu, este nevoie de măsuri clare, coerente, propuse de specialiști, nu de tot felul de habarniști. Altfel, mii de vieți se vor pierde în continuare și vor fi trecute în contul ambiției liberale pentru obținerea unei puteri iluzorii.

De luni de zile #PSD i-a solicitat președintelui Iohannis să renunțe la rolul de lider de facto al PNL și să redevină președintele tuturor românilor. E bine că măcar în al doisprezecelea ceas a înțeles că trebuie să asculte de sfatul specialiștilor, iar apoi să cheme la Cotroceni liderii tuturor partidelor parlamentare pentru a se ajunge la o înțelegere unanimă cu privire la #planul prin care statul să poată prelua din nou controlul asupra pandemiei!", a scris Ciolacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.