Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă falsă la Ambasada Israelului din București / UPDATE

Israel flag

ORA 14.00 Alerta de la Ambasada Israelului din București s-a dovedit a fi falsă. Brigada Antiteroristă a fost chemată să cerceteze trotuarul din faţa Ambasadei Israelului la Bucureşti unde a fost anunţată prezenţa unui pachet suspect însă specialiştii au descoperit că este vorba despre un sac de plastic umplut cu hârtii.

*

ORA 13.24 Alertă la Ambasada Israelului din București. Un pachet suspect a fost descoperit în fața clădirii și angajații ambasadei au sunat la 112. Zona este blocată.

Pirotehniștii prezenți verifică pachetul care era lăsat în fața Ambasadei Israelului. Jandarmii au împrejmuit zona. Există probabilitatea să fie o alarmă falsă. În continuare, se vor verifica împrejurimile.

„Există un pachet suspect în fața Ambasadei Israelului și echipa pirotehnică a SRI este la fața locului. Dispozitivul SRI, care există la Ambasada Israelului, s-a autosesizat. Este un sac de plastic care are un obiect, care pare a avea o cutie înăuntru”, a declarat Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt SRI, pentru Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.