Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Casa Albă: Reședința lui Barack Obama a fost ÎNCHISĂ, o persoană a fost UCISĂ / VIDEO

UPDATE: 1.00: Un agent de la Secret Service a împuşcat un bărbat având asupra sa o armă de foc vineri în apropierea Casei Albe după ce acest bărbat a refuzat să arunce arma, a declarat serviciul de securitate al preşedinţiei Statelor Unite, informează Reuters. 

Bărbatul a fost luat în custodie şi transportat la un spital local, a adăugat purtătorul de cuvânt de la Secret Service David Iacovetti. 

"Când subiectul nu a respectat comenzile verbale, el a fost împuşcat o dată de un agent de la Secret Service şi luat în custodie", a explicat purtătorul de cuvânt. 

"Secret Service a recuperat o armă de foc" la locul incidentului. "Ofiţeri de la Secret Service şi un agent au acordat ajutor medical subiectului", a adăugat el.

UPDATE: 23:30

Preşedintele Barack Obama a fost informat în legătură cu incidentul de la Casa Albă şi nimeni din personalul său nu a fost rănit după ce au fost trase focuri de armă vineri în apropiere, a declarat un oficial, citat de Reuters.

"Nimeni din interiorul sau asociat cu Casa Albă nu a fost rănit şi toată lumea la Casa Albă este în siguranţă", a afirmat un oficial de la Casa Albă într-un e-mail.

"Preşedintelui i s-a adus la cunoştinţă situaţia", a adăugat acest oficial.

UPDATE: Deși exista informația că o persoană a fost ucisă, ea a fost infirmată.

Accesul la Casa Albă a fost restricţionat vineri după ce au fost trase mai multe focuri de armă în apropiere, a anunţat poliţia, în absenţa preşedintelui Barack Obama care juca golf în apropiere de Washington, informează AFP şi Reuters.

Potrivit canalului de televiziune CNN, citând o sursă anonimă din poliţie, focurile de armă au fost îndreptate împotriva Casei Albe.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

Serviciile de urgenţă ale capitalei SUA au anunţat pe Twitter că o persoană grav rănită a fost transportată la spital.

Potrivit CNN, un suspect s-a apropiat de un post de control al Secret Service, agitând o armă. Membri ai serviciului de securitate al preşedinţiei Statelor Unite au tras asupra suspectului, care a fost arestat.

Citește și: După X Factor urmează SexFactor: Noul talent-show porno lansat de americani / VIDEO

Preşedintele Obama a părăsit cu câteva ore înainte clădirea executivului pentru a merge să joace golf la baza aeriană Andrews (Maryland), la sud-est de capitală.

Dar vicepreşedintele Joe Biden se afla la Casa Albă şi a fost plasat într-un loc sigur în momentul incidentului, a precizat canalul american, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ce sacrificiu a făcut președintele Klaus Iohannis pentru soția Carmen

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.