Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Cluj: Pacienți și cadre medicale de la Institutul Oncologic, infectați cu COVID-19

coronavirus

15 persoane, printre care o asistentă și un psiholog, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus la Institutul Oncologic Cluj-Napoca. Toți cei 15 sunt izolați.

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, pentru MEDIAFAX, că depistarea persoanelor infectate a avut loc în urma unei testări a tuturor pacienților.

'PNL de azi nu diferă de PDL-ul de acum 10! E mai ușor să tai decât să reduci impactul crizei', acuză liderul ALDE București, Daniel Catană

„La Institutul Oncologic Cluj-Napoca au fost confirmate 15 cazuri de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus, este vorba de pacienți dar și de o asistentă medicală și un psiholog. Depistarea unui număr atât de mare de persoane infectate a fost rezultatul unui screening, a unei testări a tuturor pacienților din spital, care erau asimtomatici, nu se încadrau în categoria suspect, dar conducerea Institutului a decis testarea tuturor. Au un aparat PCR cu care fac aceste teste. Toate aceste persoane confirmate pozitiv au fost izolate”, a spus Abrudean.

Potrivit acestuia, Institutul Oncologic Cluj-Napoca vrea să testeze întreg personalul medical al unității care numără peste 1100 de persoane, din care 300 au fost testate până acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.