Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la națională: Alibec s-a accidentat la antrenament! Detalii îngrijorătoare

www.gsp.ro
Alibec

Atacantul Stelei, Denis Alibec, nu a reuşit să termine antrenamentul de ieri, de la Mogoşoaia, din cauza aceleiaşi pubalgii care îl chinuie de mai mult timp.

Oboseala de final de sezon loveşte iar printre "tricolori". După Dragoş Grigore, suspect de ruptură musculară la coapsa dreaptă, care nu s-a antrenat deloc ieri, un alt jucător are probleme.

Denis Alibec a început şedinţa de pregătire de ieri, dar nu a reuşit să o şi termine, plecând mai repede la hotel. A acuzat, din nou, dureri în zona pubisului, din cauza mai vechii sale pubalgii.

Alibec a reclamat aceleaşi probleme şi în prima săptămână de cantonament de la Mogoşoaia, înainte de reunirea oficială. Atunci a primit două zile libere, iar duminică, la antrenamentul cu public, a revenit pe gazon. Şi următoarele două zile s-a pregătit normal.

"I s-au acutizat durerile. Totul vine de la oboseală. Aşa este la pubalgie, ai zile fără niciun pic de durere, iar altele în care nu poţi să faci mai nimic. Din păcate, este o zonă solicitată, indiferent de tipul de exerciţii pe care îl faci. Cea mai bună variantă ar fi repausul, dar nici aşa nu merge, partida cu Polonia este prea aproape. Nu ai ce face, şi dacă stai, şi dacă nu, cam tot şase săptămâni durează să scapi de probleme. Te poţi antrena, chiar şi juca, pe durere, dar până la un punct", au spus surse apropiate echipei naţionale, potrivit gsp.ro.

Citește și: Radu Petrescu și Istvan Kovacs vor arbitra Germania și Portugalia în preliminariile CM 2018

Atacantul ar fi trebuit să facă periodic un tratament special, dar ultima dată l-a făcut la începutul play-off-ului. El va fi supus unei terapii intensive, iar staff-ul medical al echipei naţionale speră să-l poată recupera totuşi. Ziua de azi este decisivă, având în vedere că vineri este programată plecarea la Varşovia. Dacă Daum mai poate conta sau nu pe Alibec depinde de felul în care se va simţi jucătorul la antrenamentul din această dimineaţă.

"E o mai veche problemă această pubalgie, dar eu cred că mă voi recupera şi voi fi apt de joc"

Denis Alibec, internațional român

27 de minute a bifat până acum Denis Alibec în această campanie de calificări, în partida cu Danemarca, 0-0

LOTUL COMPLET:

Portari: Tătărușanu (Fiorentina, 43 meciuri/0 goluri la națională), Pantilimon (Watford, 24/0), Niță (FCSB, 0/0), Lung Jr. (Astra, 3/0)

Fundași: Benzar (FC Viitorul, 5/0), Țîru (FC Viitorul, 1/0), Chiricheș (Napoli, 45/0), Săpunaru (Astra, 21/0), Gardoș (Southampton, 13/0), D. Grigore (Al Sailiya, 28/0), Toșca (Betis, 5/0), Latovlevici (Karabukspor, 11/0), C. Ganea (FC Viitorul, 0/0)

Mijlocași: Hanca (Dinamo, 0/0), R. Marin (Standard Liege, 5/1), Bicfalvi (FC Ural, 3/0), Pintilii (FCSB, 34/1), Stanciu (Anderlecht, 12/5), Băluță (CSU Craiova, 0/0), Chipciu (Anderlecht, 27/4), Stancu (Bursaspor, 48/12)

Atacanți: Rotariu (Club Brugge, 3/0), Grozav (Terek Groznîi, 13/3), F. Andone (Deportivo, 13/1), Alibec (FCSB, 7/1), Ivan (CSU Craiova, 4/0)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.