Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Penitenciarul Gherla - Un al doilea angajat a fost testat pozitiv cu Covid-19

googleusercontent.com
coronavirus

Un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla, judeţul Cluj, a fost confirmat cu coronavirus, ANP precizând că el nu a exercitat atribuţii de serviciu în spaţiul de deţinere şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate. În întreg sistemul penitenciar, şapte angajaţi au fost depistaţi cu COVID-19, potrivit news.ro.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor informează, într-un comunicat de presă, că un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, joi. El face parte din grupul de contacţi atribuit cazului comunicat public în cursul dimineţii.

"Poliţistul de penitenciare nu a exercitat atribuţii de serviciu în spaţiul de deţinere şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate. Până la acest moment, cu excepţia celor două cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Gherla", arată ANP.

Ca urmare a confirmării poliţistului, a fost dispusă scoaterea din serviciu a posibililor contacţi şi înlocuirea acestora cu personal de rezervă.

În continuare, unitatea de detenţie aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Cluj.

Potrivit ANP, în întreg sistemul penitenciar şapte angajaţi au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, în rândul persoanelor private de libertate nefiind înregistrate îmbolnăviri.

Un prim caz confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla a fost anunţat joi dimineaţă, fiind vorba despre un angajat care îşi desfăşura activitatea în sectorul de deţinere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.