Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Stockholm: O explozie a avut loc într-o stație de metrou din capitala Suediei - FOTO

www.abcnews.go.com
explozie Stockholm

UPDATE Un bărbat în vârstă de circa 60 de ani, grav rănit în urma unei explozii de origine încă nedeterminată produsă duminică într-o staţie de metrou din capitala Suediei, Stockholm, a murit la spital, informează AFP.

O explozie de origine încă nedeterminată s-a soldat duminică cu rănirea a două persoane într-o staţie de metrou din capitala Suediei, Stockholm, a anunţat poliţia locală, care în acest stadiu nu confirmă un act terorist, informează AFP.

Explozia a avut loc în jurul orei locale 11:00, într-o staţie de metrou din suburbia Huddinge, în partea de sud a oraşului Stockholm.

Citește și: Theresa May face CURĂȚENIE în Guvernul britanic, după demisia adjunctului său, în urma unui scandal sexual: 'Trebuie făcute SCHIMBĂRI'

Un bărbat în vârstă de circa 60 de ani a fost grav rănit şi este la spital în stare critică, iar o femeie de 45 de ani care-l însoţea a suferit răni mai uşoare, anunță Agerpres.

Potrivit martorilor, bărbatul rănit a ridicat de pe jos un obiect care a explodat apoi imediat. Cotidianele de mare tiraj Expressen şi Aftonbladet relatează că acel obiect ar fi fost o grenadă de mână. Însă un reprezentant al poliţiei afirmă că deocamdată nu se pot trage concluzii şi că ancheta este în desfăşurare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.