Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ La un an de la trimiterea în judecată, magistrații au dispus începerea judecării dosarului Tel Drum

tel drum

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, începerea judecării dosarului Tel Drum, in care Petre Pitiș și Mircea Vișan, reprezentanți ai societatii, sunt acuzati de frauda cu fonduri europene. Hotărârea nu este definitivă.

"Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Pitiş Petre, Neda Florea, Vişan Mircea, SC Tel Drum SA, Ion Florian, SC WFA Impex SRL", potrivit Tribunalului București.

Citeste si Tribunalul Timiș, apel la CSM pentru continuarea demersurilor de creștere a încrederii în sistemul judiciar : Susținem apărarea independenței judecătorilor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au anunțat pe 27 decembrie 2017 că au trimis în judecată compania Tel Drum și doi dintre directorii companiei – Pitiș Petre și Vișan Mircea, cei care au și fost audiați în mai multe rânduri la DNA.

Au mai fost trimiși în judecată și Ion Florian, reprezentant al unei firme private, și Neda Florea, reprezentant al companiei Tel Drum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.