Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ lângă Bucureşti: Un mort şi mai mulţi răniţi într-un incendiu

ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu pompieri

UPDATE: Incendiu în satul Căldăraru, comuna Cernica, produs la o locuință. La sosirea echipelor de intervenție, casa ardea în totalitate, 150 mp, cu tavan în mare parte prăbușit, fără posibilitate de acces în interior. După stingerea incendiului, în interior a fost găsită o persoană decedată, vârstă aproximativ 40 de ani. În acest moment incendiul este stins, se verifică toate încăperile pentru identificarea altor posibile victime. Totodată, doi copii cu vârste de 3 luni și 11 ani au fost transportați la spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri minore, potrivit primei evaluări.

Au intervenit Detașamentele Morarilor și Chimiștilor, cu următoarele resurse: 5 autospeciale de stingere, 3 autospeciale SMURD, o autoscară şi o autospecială de descarcerare.

Ştirea iniţială:

Un incediu puternic a izbucnit luni la o casă din localitatea Cernica, lângă Bucureşti. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cinci autospeciale intervin pentru stingerea incendiului, existând riscul de extindere.

Potrivit primelor informaţii, o persoană a decedat, după ce tavanul locuinţei s-a prăbuşit. Alte patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost transportate la spital, cu arsuri.

UPDATE: În urma incendiului, o persoană - posibil să fie vorba despre un bărbat - a decedat, iar doi copii au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Este vorba despre un copil de 11 ani, dar şi de un bebeluş de trei luni care au suferit arsuri minore.

Vezi şi: S-a VOTAT remanierea - Care sunt propunerile Vioricăi Dăncilă pentru funcțiile de miniștri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.