Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Mai mulți consilieri cer ședință CGMB pentru schimbarea lui Aurelian Bădulescu

breaking news stiripesurse.ro

Mai mulți consilieri generali au semnat, vineri, un convocator pentru o ședință extraordinară, pe 27 februarie, pentru schimbarea din funcție a viceprimarului Aurelian Bădulescu, document înregistrat la secretariatul general al Primăriei Municipiului București.

”Am depus astăzi (vineri - n.r.) la secretariatul general al Primăriei Municipiului București un convocator semnat de 22 de consilieri generali, prin care se convoacă ședința extraordinară în data de 27 februarie, ora 11, pentru schimbarea viceprimarului și alegerea unui alt viceprimar”, a declarat pentru MEDIAFAX consilierul general Orlando Culea (PSD).

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

El a mai spus că a dorit să înregistreze documentul și la Direcția de asistența tehnică și juridică a CGMB, dar a fost refuzat.

”Îi atrag atenția doamnei Mariana Brot, directoarea acestei direcții, că nu trebuie să-și folosească fruncția de director al acestei direcții pentru protejarea anumitor persoane și să nu intre în jocurile politice. Ceea ce a făcut dumneaei este un abuz. Nu este normal să refuze un consilier atunci când vrea să depună documente la această direcție”, a mai spus Culea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.