Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Mama Luizei, prima fată ucisă de monstrul din Caracal, a primit un mesaj că fiica ei este în viață: Poliția a plecat spre adresa indicată

Luiza Melencu

Mama Luizei Melencu, fata dispărută la Caracal și despre care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, a primit marţi, 30 iulie, un mesaj potrivit căruia fiica sa este încă în viaţă. Femeia a sunat la 112 şi a plecat împreună cu Poliţia spre adresa indicată.

Poliţiştii din Caracal au plecat în jurul orei 15.30, spre o adresă din Caracal, după ce mama Luizei a primit un mesaj anonim potrivit căruia fiica sa de 18 ani, dispărută la jumătatea lunii aprilie, ar fi în viață, la o anumită adresă.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Femeia a primit, prin SMS, o adresă din Caracal unde s-ar afla acum adolescenta. În acelaşi mesaj, femeia a fost informată că Gheorghe Dincă, principal suspect în cazul răpirii fetelor din Caracal, ar avea un cont de Facebook unde cei mai mulţi dintre prieteni sunt străini. Mama Luizei a sunat la 112 şi a informat Poliţia i au plecat împreună spre adresa indicată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.